Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Gratis verzending vanaf €50,-

  • No products in the cart.

Aanbod

Persoonlijk contact staat bij mij op #1. Ik ga graag met jou op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke schatkamer, want hier vind je namelijk de basis ingrediënten: zelfliefde, zelfzorg en authenticiteit. Ieder mens is uniek, maar niet iedereen leeft volgens zijn ware ZIJN. Om steeds terug te keren naar de kern (jouw innerlijke schatkamer) komen wij er achter wat jij nodig hebt om jouw mooiste leven te leven. Bekijk hieronder het aanbod en voel voor jezelf welk aanbod het beste bij je past.

Numerologie

Jouw ouders geven jouw een naam, het universum geeft je een getal.

Iedereen heeft iets in zich dat hem of haar uniek maakt. Toch is het niet altijd gemakkelijk om te gaan voor iets wat je écht graag wil. Invloeden en overtuigingen vanuit onze jeugd of belangrijke personen in ons leven hebben een sterke invloed op ons gedrag. Deze overtuigingen zijn als blauwdrukken in onze toekomstige handelingen.

Numerologie is een van de tools om patronen te doorbreken. Je wordt je bewust van jouw eigen blauwdrukken en weet deze doeltreffend in te gaan zetten

Coaching

‘’No rain, no flowers’’ Groei is niet altijd een ‘’makkie’’. Je mag het nodige doorstaan om te worden wie je écht wil zijn. Van links naar rechts, op en neer. Een regen storm is juist helpend en zet je op de plek waar je moet zijn. Pas wanneer je het doorvoelt is er ruimte voor het proces van loslaten en vernieuwing. Omarm de kansen die je krijgt en trotseer, samen met mij, de regen met volle kracht!

Orakel kaarten

I’ts a kind of magic… Ik ben gek op orakel kaarten! Orakel kaarten zijn super inzichtgevend en de boodschappen zijn altijd raak. Het is niet eng en het is ook niet zweverig. Het geeft je enkel net dát zetje en de bevestiging die jij op dit moment nodig hebt.

getallenkracht_creeer

WORKSHOP

Er worden in 2021 workshops Numerologie & Law of attraction gelanceerd.

Je kunt je vanaf nu op de wachtlijst zetten!

De deur van geluk gaat naar binnen open.