Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Gratis verzending vanaf €50,-

  • No products in the cart.

Numerologie

Jouw ouders geven jouw een naam, het universum geeft je een getal.

Iedereen heeft iets in zich dat hem of haar uniek maakt. Toch is het niet altijd gemakkelijk om te gaan voor iets wat je écht graag wil. Invloeden en overtuigingen vanuit onze jeugd of belangrijke personen in ons leven hebben een sterke invloed op ons gedrag. Deze overtuigingen zijn als blauwdrukken in onze toekomstige handelingen.

Numerologie is een van de tools om patronen te doorbreken. Je wordt je bewust van jouw eigen blauwdrukken en weet deze doeltreffend in te gaan zetten

Wat biedt Numerologie

Numerologie helpt jou om dieper bij de kern te komen. De getallen zorgen voor doelgerichte handvatten en zorgen er voor dat je jezelf beter begrijpt

wat krijg je:

Jouw doel op aarde. Het zo genoemde ”geboortegetal”.
De lessen die je te leren hebt.

Je talenten/ kwaliteiten en de daarbij behorende valkuilen.
Hoe je het beste met een jaar mee kan bewegen…
Hoe je het beste met een maand mee kan bewegen.
Het beroep dat het beste bij je past.
Jouw talenten om mee te werken.
Hoe je naar buiten treed.
Innerlijke verlangens.
Wat jou bij elkaar houdt.
Karmische lessen (extra beproevingen).

Resultaat:

A-haaa momentjes.
Groeimogelijkheden.
Geeft inzichten.
Het maken van bewustere keuzes die bij jou passen.
Verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en succes.
Verdieping en het benutten van je kwaliteiten, talenten & mogelijkheden.

Bewustwording van je valkuilen, die je als kracht kan inzetten.

Ervaringen en resultaten.

Wat ik zo onwijs gaaf vond aan de allereerst sessie waarin wij aan de hand van mijn geboorte getallen. Naar mij gingen kijken is dat je dingen van jezelf ontdekt, die je eigenlijk al wel kent maar die je vaak niet in de spotlight zet. Zo voelt het allemaal heel nieuw maar ook heel bekend tegelijkertijd. Voor mij ook veel bevestiging dat ik familie zo ontzettend belangrijk vindt bijvoorbeeld. Ik vond het leuk om door een andere bril naar mijzelf te kijken en mezelf te ontdekken. Kwaliteiten kwamen naar voren , maar ook waarom sommige dingen wat stroef verlopen en wat daarin voor mij werkt. Je kijkt naar verschillende gebieden en zoemt daar op in. De gesprekken die daar op volgde borduurde hier op voort. Karlijn is een ontzettend lieve vrouw, die met veel plezier meedenkt en een aanstekelijk enthousiasme heeft. Ze denkt in hele praktische dingen met je mee , en laat je dingen van verschillende perspectieve bekijken. Mij heeft ze dingen geleerd die ik kan toepassen in mijn dagelijks leven. En wat ik nou echt belangrijk vindt waar wil ik mijn aandacht aan geven? Waardoor ik meer in een flow zit en aandacht heb voor mijzelf. Karlijn heeft zeker een steentje bijgedragen aan hoe ik de beste versie van mijzelf wordt.”

Amber

Ervaring.

'' Ik ben echt verrast door Karlijn! Wat een mooie ervaring om dit te mogen ontvangen.. Ik wist het fijne van numerologie niet maar Karlijn vind het maar al te leuk om haar wetenschap aan je door te geven wat enorm interessant en leerzaam is. Ze neemt echt de tijd voor je én je kan merken dat ze met liefde en passie dit werk doet. Ik ben de kracht van getallen gaan inzien.. Het is een enorme eyeopener geweest voor mij. Ik raad dit zeker aan andere aan omdat het je een nieuwe of andere kijk op gebeurtenissen in het leven kan geven. Karlijn, je bent een prachtig mooi mens. Bedankt voor wat je doet en geeft! ''

Lotte

Ervaring.

'' Karlijn is erg betrokken en heeft de volle aandacht voor je tijdens haar sessie. Met haar interactieve werkwijze maakt ze telkens de koppeling tussen de analyse en jouw leven. ''

Lara

Ervaring.

Een numerologie uitleg mogen ontvangen. Super interessant veel herkenbare thema’s kwamen naar voren, leuk om te horen waar iets “vandaan” komt, en wat je er mee zou kunnen doen. Ik vond het heel bijzonder. Karlijn legt het goed en duidelijk uit met alle ruimte om vragen te stellen, ik ga er echt mee aan de slag! Een echte aanrader!

Jacqueline

Ervaringen

"Zelf ben ik best nuchter, maar in mij zit ook een spirituele kant. Ik was dus erg benieuwd of ik me zou kunnen vinden in Karlijn haar bevindingen. Enigszins verbaast was ik dus ook wel tijdens het gesprek, toen bleek dat ze mij precies beschreef bij het uitleggen van de getallen. Karlijn wist precies te zeggen welke krachten en valkuilen ik heb en deze herken ik bij mijzelf ook zeker. Super fijn hoe Karlijn beschrijft wat de nummers betekenen. Heel duidelijk, geen gekke woorden, gewoon hoe het is. In het gesprek focust ze vooral op de positieve kanten van de nummers. Ze benoemd ook zeker je valkuilen om je hiervan bewust te maken, maar sluit altijd af met positieve oplossingen of wendingen. Tijdens dit gesprek heb ik veel herkenbare dingen gehoord over mezelf, maar ook interessante nieuwe dingen. Ik ben nu zeker benieuwd naar de rest van dit jaar en mijn volgende jaar!"

Deborah

Ervaringen

"Een bijzondere uitkomst van het analyseren van mijn geboortegetal. De talenten/kwaliteiten waren voor mij herkenbaar. Prettig als ze bevestigd worden. Mooi dat je ook mijn aandachtspunten hebt aangetipt, daar waar ik aan zou moeten gaan werken. De valkuilen waren bekend bij mij. Fijn dat je mij daarin hebt geadviseerd hoe dit te ondervangen. Vernieuwen en loslaten… Karlijn is een lieve, prettig en rustige vrouw die met alle respect en kundigheid de numerologie toepast en fijn advies geeft."

Isabel

Aanbod

BASIC ANALYSE

€75,-

In een basic analyse wordt alleen je geboortedatum uitgerekend en kun je het volgende verwachten:

Uittreksel van het gesprek.
Ik ga je vertellen wat je grootste les op aarde is en welke talenten je mee hebt gekregen, zodat je deze doelgericht kunt gaan gebruiken.

Jouw valkuilen.
Je persoonlijke jaar. In welke energie zit je dit dit jaar en wat kan je verwachten.
Je persoonlijke maand energie. Hoe benut je het beste de energie in deze maand.
Wat voor relatie heb ik met persoon X of Y.
Bonus: praktische tips.

DUO ANALYSE

€99,-

Zou jij samen met een vriend of vriendin een Numerologie analyse willen doen? Dat kan! Hierbij kunnen jullie het volgende verwachten:

Uittreksel van het gesprek.
Ik ga je vertellen wat je grootste les op aarde is en welke talenten je mee hebt gekregen, zodat je deze doelgericht kunt gaan gebruiken.
Jouw valkuilen.
Je persoonlijke jaar. In welke energie zit je dit dit jaar en wat kan je verwachten.
Je persoonlijke maand energie. Hoe benut je het beste de energie in deze maand.
Wat voor relatie heb ik met persoon X of Y.
Bonuspraktische tips.

UITGEBREIDE ANALYSE

€111,-

In een uitgebreide analyse worden je geboortedatum en je geboortenamen uitgerekend, hierbij kun je het volgende verwachten:

Uittreksel van het gesprek.
Alle thema’s uit de basic analyse & de duo analyse.

Bonus:
Welk beroep past het best bij je en wat zijn je talenten om mee te werken.
Wat is je zielsgetal. Waar wordt je onbewust helemaal blij van.
Wat is je uitstraling naar buiten.
Welke karmische lessen heb je dit leven op te lossen.
Erfelijke eigenschappen.
Praktische tips.

Speciaal voor jou

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke jaar en maand energie? Dan heb ik voor jou een speciaal aanbod

€22,- Jouw persoonlijke maand & jaar energie + wat kun je dit jaar nog meer verwachten. (online template)

*Wil jij elke maand jouw persoonlijke maand energie ontvangen? Deze dienst wordt ook in abonnementsvorm aangeboden. Je betaald hiervoor 11,- per maand. 

Speciaal voor jou

Opzoek naar een uniek cadeau!? Geef een persoonlijke geboorte of karakterschets.

€22,- Persoonlijke karakter of geboorte schets door middel van de geboorte datum (online template)

* Alle prijzen zijn excl. 21% BTW  |  Alle analyses worden via zoom(online) aangeboden.